Åbenlyse fordele ved Fujitsu luft/vand varmepumper
22 august 2021

 

Fujitsu Waterstage installeres som den måske eneste varmepumpe på markedet uden buffertank, uden overstrømningsventil og uden B-relæ.

 

 

Ingen buffertank, der forringer økonomien

En buffertank kompenserer for varmepumpens manglende evne til at levere en lille mængde varme og skal forhindre varmepumpe [...]

Læs mere

Fujitsu varmepumper – det sikre valg gennem 10 år
1 februar 2021

Fujitsu varmepumper er, blandt andet, kendetegnet ved stilrent design, god service fra importøren, troværdige driftdata og meget få garantireparationer. Det er derfor Fujitsu er det eneste mærke, som har været i vores portefølje, i de 10 år Klima Kontrol har eksisteret.

Der skal lyde en stor tak til Kim og Steven fra Klimalux, for [...]

Læs mere

Klima Kontrol er nu Bosch Climate Partner
1 november 2019

 

Hos Klima Kontrol går vi aldrig på kompromis med kvalitet af vores produkter, og vi forhandler udelukkende anerkendte mærker.

Derfor er det med glæde og tilfredshed, at vi nu er Bosch Climate Partner.

 

 

Hvilken betydning har det så for vores kunder?

Som Bosch Climate Partnere har vi i en [...]

Læs mere

Flere tyverier af varmepumper
14 september 2018

Dyre varmepumper bliver i stigende grad stjålet, både før og efter de er sat op ved danske hjem. Både boligejere og installatører opfordres til at sikre pumperne bedst muligt.

[...]
Læs mere

Her er det nye håndværkerfradrag for 2018 og frem
3 juni 2018

Et flertal i Folketinget har gjort BoligJobordningen permanent fra 2018 og frem. Ordningen giver dig mulighed for at få fradrag for bl.a. håndværksydelser og – som noget nyt – installation af tyverialarm. Se her, hvad du kan få fradrag for.

Der er stadig tilskud til varmepumper.

Med finanslovsaftalen for 20 [...]

Læs mere

Guide til køb af varmepumpe
12 september 2017

 

Når man skal købe en varmepumpe, kan det være lidt af en jungle at vælge den rigtige. Her er listet nogle punkter som man skal være opmærksom på, og som i sidste ende kan påvirke valget af en varmepumpe.

Skulle man have yderligere spørgsmål, er man selvfølgelig velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. [...]

Læs mere

Husk at vælge en rigtig specialist !!
1 december 2016

Hos Klima Kontrol får vi jævnligt opkald fra ulykkelige kunder, som har valgt den forkerte håndværker til deres energiforbedringer.

Da krisen for alvor ramte Danmark i 2009, begyndte mange firmaer, at søge efter muligheder for at udvide deres forretningsområde – specielt VVS og el-firmaer tilføjede luft/luft varmepumper til d [...]

Læs mere

Varmepumper er bedre end solceller
15 november 2012

Varmepumper kan i perioden 2007-2011 tage æren for en reduktion i CO2-udledningen på op imod 155.000 ton. I samme periode har solceller ’kun’ sparet miljøet for 5.500 ton.

[...]
Læs mere

Varmepumpe test
5 september 2012

Varmepumper – modeller og effektivitet

Du kan hurtigt spilde mange penge på en varmepumpe, der viser sig ikke at leve op til dine forventninger, så gør dig selv den tjeneste at tjekke forskellige modeller og deres effektivitet, før du køber. Du kan minimere CO2 udslippet og din elregning ved at undersøge nogle ting før købet.

[...]
Læs mere