Vilkår

Her finder du information om, hvilke vilkår som gælder, når du køber varmepumper hos klima kontrol. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Klima Kontrol. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Klima Kontrol.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter.  Alle kontrakter indgås på dansk.

Fortrydelsesret :

Klima Kontrol yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Risikoen for varerne :

Risikoen for varer købt af Klima Kontrol overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation :

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Klima Kontrol, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Klima Kontrol.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Klima Kontrol har stillet dig i udsigt.

Love og tvister :

Køb gennem Klima Kontrol bliver i første række styret af Lov om visse forbrugeraftaler. Klima Kontrol påtager sig desuden frivilligt at efterleve Forbrugerklagenævnetes afgørelser i forbindelse med en tvist.

Mere information om dine rettigheder og pligter som forbruger finder du hos forbrugerrådet.

Dokumentation og vejledning :

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Klima Kontrol.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Klima Kontrol side, er denne af vejledende art. Klima Kontrol indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Fragt :

Varmepumper og andre produkter købt hos Klima Kontrol sendes med Danske Fragtmænd, eller kan afhentes på firmaadressen.

Leveringstid :

Leveringstiden afhænger af lagerstatus. Oftest har vi varen på lager, og da er leveringstiden 2-5 hverdage.  Hvis varen er på vej til lageret eller skal bestilles, er leveringstiden som regel 1-2 uger. Er dette tilfældet giver vi besked om dette på e-mail eller telefon.