Åbenlyse fordele ved Fujitsu luft/vand varmepumper

 

Fujitsu Waterstage installeres som den måske eneste varmepumpe på markedet uden buffertank, uden overstrømningsventil og uden B-relæ.

 

 

Ingen buffertank, der forringer økonomien

En buffertank kompenserer for varmepumpens manglende evne til at levere en lille mængde varme og skal forhindre varmepumpen i hurtige start/stop, når varmepumpens minimumsydelse er højere end varmebehovet.
Fujitsu Waterstage udmærker sig ved sin reguleringsevne fra 16 til 100% og sin unikke dobbeltvirkende varmeveksler med eget energilager, som sørger for at levere selv små mængder varme.

Ingen tabsgivende overstrømningsventil

De fleste luft-vand varmepumper anvender en pladevarmeveksler, som desværre har den ulempe, at trykket omgående vil stige, hvis gennemstrømningen stopper. Varmepumpen vil da stoppe og udløse en ”Flow fejl” for at forhindre en trykstigning i kondensatoren. Situationen opstår, når centralvarmesystemets ventiler lukker ved behov for et minimum af varme.
En overstrømningsventil sikrer et minimum af vandgennemstrømning i varmepumpen, så ”Flow fejl” undgås. Men energien, som det kræver at pumpe vandet gennem overstrømningsventilen, er et tab.
En Fujitsu Waterstage behøver intet tabsgivende minimumsflow, da den unikke dobbeltvirkende varmeveksler sikrer at energien tilføres energilageret, i stedet for at blive til højere tryk.

Intet dyrt B-relæ

Mange inverter- og frekvensregulerede varmepumper kræver at der installeres et dyrt B-relæ, da de udsender en overlejret jævnstrøm, som vil få et almindeligt fejlstrømsrelæ til at udkoble.
En Fujitsu Waterstage udsender ikke generende jævnspænding og kan derfor køre på et almindeligt HPFI-relæ, hvilket giver en billigere og hurtigere installation.

 

 

Tilbage