Husk at vælge en rigtig specialist !!

Hos Klima Kontrol får vi jævnligt opkald fra ulykkelige kunder, som har valgt den forkerte håndværker til deres energiforbedringer.

Da krisen for alvor ramte Danmark i 2009, begyndte mange firmaer, at søge efter muligheder for at udvide deres forretningsområde – specielt VVS og el-firmaer tilføjede luft/luft varmepumper til deres forretningsområde. Fagligheden blev indhentet ved hjælp af korte kurser, som gjorde dem i stand til at montere en varmepumpe, på nogenlunde fornuftig vis. De store problemer kommer for alvor, når vi snakker fejlfinding, lovkrav og indregulering. Den fornødne kompetence er mange steder ikke eksisterende, og der er ingen erfaring at trække på – det er der mange mennesker som stadig lider under.

Med krisens officielle afblæsning i 2015, håber jeg at håndværkere vælger at gå tilbage til deres kernekompetencer, og fravælger forretningsområder med lille eller manglende viden. Dette skulle i sidste ende give forbrugere/kunder en større sikkerhed for et veludført stykke arbejde, og sikre at tilliden til håndværkerfagene bibeholdes.

 

Skrevet af Henrik Bøgelund, indehaver af Klima Kontrol

 

Tilbage